ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΙΚΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CIVIC ENGAGEMENT

Μικρο-Πρόγραμμα Civic Engagement

Το διεπιστημονικό Μικρό-Πρόγραμμα με τίτλο: “Civic Engagement”, που συνδιοργανώνεται από τέσσερα μέλη της Συμμαχίας – από το Ε.Κ.Π.Α., το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, το Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου και το Πανεπιστήμιο της Τυβίγγης. Απευθύνεται σε φοιτήτριες και φοιτητές των ιδρυμάτων του CIVIS, παρέχοντας δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση σε διάφορα διεπιστημονικά πεδία, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με καθηγητές και φοιτητές απ’ όλη την Ευρώπη!

Τα Μικρό-προγράμματα CIVIS επιτρέπουν στους φοιτητές να φτιάξουν το δικό τους ευέλικτο και πρακτικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας πολλαπλά μαθήματα ή ενότητες CIVIS σε μια συνεκτική μαθησιακή διαδρομή που ενισχύει ή συμπληρώνει το κύριο πρόγραμμα σπουδών τους.

Ποιους αφορά: Προπτυχιακούς, Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Φοιτήτριες
Πεδία Σπουδών: Δεν υπάρχουν περιορισμοί πεδίου σπουδών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25 Μαρτίου 2024 - 24 Απριλίου 2024
Αιτήσεις:
 στη Φόρμα Αίτησης Συμμετοχής
Επικοινωνία: Για τυχόν ερωτήσεις και απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συντονιστών του προγράμματος: Ε.Κ.Π.Α. κα Φιλία Ίσαρηissariph[at]psych.uoa[dot]gr,University of Bucharest: Gabriela Margareta Nisipeanumargareta-gabriela.nisipeanu[at]g.unibuc[dot]ro, Universidad Autónoma de Madrid: Nadia Fernández de Pinedo nadia.pinedo[at]uam[dot]es, University of Tübingen: Iris-Niki Nikolopouloscivic-engagement[at]tracs.uni-tuebingen[dot]de
Format μαθήματος: Κυρίως διαδικτυακό (online διαλέξεις, μόνο ορισμένα μαθήματα είναι δια ζώσης). Μετά την αίτησή σας και εφόσον γίνει αποδεκτή, θα λάβετε οδηγίες για το πως θα συνδεθείτε στην πλατφόρμα CIVIS Μoodle του μαθήματος, όπου θα βρείτε αναλυτικά πληροφορίες για το εκάστοτε μάθημα του Μικρό-προγράμματος.
Γλώσσα μαθήματος και διδασκαλίας: Αγγλικά (υπάρχουν ορισμένα μαθήματα στο εν λόγω πρόγραμμα που γίνονται και σε άλλες γλώσσες, όπως Ισπανικά, Γερμανικά, Ελληνικά. Σημειώνεται, πως το ελάχιστο επίπεδο για την παρακολούθηση σε οποιαδήποτε γλώσσα διδασκαλίας είναι B2).
ECTS: έως 15

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι στην επίσημη σελίδα του μικρο-προγράμματος: https://civis.eu/en/learn/course-types/civis-micro-programmes/micro-programme-civic-engagement